Închide meniul

OFICIAL! Paul Papp şi Marius Constantin au semnat cu Universitatea Craiova! Oltenii şi-au betonat apărarea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 august 2020, 9:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

OFICIAL! Paul Papp şi Marius Constantin au semnat cu Universitatea Craiova! Oltenii şi-au betonat apărarea

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Paul Papp a semnat cu Universitatea Craiova

Fundaşul de 36 de ani a semnat un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Papp a semnat un contract valabil pe 3 ani. Cei doi vor încerca să o ajute pe Craiova să câştige primul titlu după 30 de ani. 

Paul Papp s-a despărţit de Sivasspor

Paul Papp este liber de contract după despărţirea de Sivasspor. Ajuns la 30 de ani, Papp este cotat de transfermarkt.com la 125.000 de euro.

Fundaşul central este fost campion al României cu FCSB, echipă cu care a mai câştigat şi o Cupă, performanţă repetată ulterior cu Astra.

Marius Constantin s-a despărţit de Gaz Metan

Marius Constantin a ajutat-o pe Gaz Metan să se califice în play-off. Chiar dacă va împlini 36 de ani în luna octombrie, fundaşul central a fost titular în 29 de meciuri stagionale. A înscris 8 goluri şi este al doilea golgheter al echipei, după Sergiu Buş (10 goluri).

Reclamă

În carieră, Constantin a mai jucat pentru FC Braşov, Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Jiangsu Suning şi Viitorul. Este pe placul lui Cristiano Bergodi, care a insistat pentru aducerea lui la Universitatea Craiova.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și