Închide meniul

Oficial! LPF se adresează Guvernului României pentru a se relua Liga 1: "Vom veni cu o propunere de protocol"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2020, 16:26

Oficial! LPF se adresează Guvernului României pentru a se relua Liga 1: "Vom veni cu o propunere de protocol"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

LPF se va adresa Guvernului României

  • LPF ar vrea ca Liga 1 să se reia la începutul lui iunie
  • Oficialii Ligii se vor adresa Guvernului României
  • Liga 1 a fost suspendată din cauza pandemiei

LPF pregătește în aceste zile o propunere de protocol pentru reluarea antrenamentelor și a jocurilor oficiale, propunere pe care conducerea Ligii o va înainta la începutul săptămânii viitoare autorităților guvernamentale, punând-o totodată și în dezbatere publică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am continuat dialogul cu domnul Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, pentru identificarea celor mai bune soluții în vederea reluării competițiilor sportive întrerupte de pandemie, fără a pune în pericol sănătatea sportivilor”, a anunțat LPF.

 LPF a anunțat datele etapelor rămase de disputat din Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat datele la care s-ar putea juca etapele rămase de desfășurat din play-off și play-out. Asta dacă va fi respectat scenariul în care Liga 1 se reia pe 6 iunie.

Reclamă

Astfel, campionatul s-ar relua pe 6 iunie și ar fi gata pe 26 iulie. În această perioadă se vor disputa 8 etape de play-off și 12 runde de play-out. Asta doar dacă această criză a coronavirusului nu va fi profundă.

Cele mai așteptate meciuri, cele dintre FCSB și CFR, se vor disputa în weekend-ul 6-7 iunie, la Cluj, și în weekend-ul 11-12 iulie, la București. De asemena, finala Cupei României se va desfășura pe 29 iulie.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 29 mart., 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: "Nu funcţionează optim"!
Liga 1 • 16 mart., 15:41
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: „Nu funcţionează optim”! Ce a spus despre varianta Dani Coman preşedintele Ligii!
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF
Liga 1 • 27 feb., 8:21
„O crasă lipsă de respect!” FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF: „Nu e normal! Am zis NU”