Închide meniul

Oficial. Echipa lui Adrian Mititelu a promovat în Liga 2. Prima reacție a oltenilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 19:00

Oficial. Echipa lui Adrian Mititelu a promovat în Liga 2. Prima reacție a oltenilor

Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

Astfel, conform hotărârilor din Comitetul Executiv, în Liga 2 ediția 2020/21 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte. Este și cazul FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi oficial, FC Universitatea Craiova a promovat în Liga 2 în urma unei decizii luate de către Comitetul Executiv pe data de 11 mai.

Prin hotărârea Comitetului de Urgentă al FRF din 11 mai, campionatul Ligii 3 nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019-2020",  au scris cei de la FC U Craiova 1948 pe Facebook.

Liga 3 din România nu se mai reia. "Regulile impuse de autorități sunt greu de aplicat!"

Echipele din ligile inferiorare riscă să intre în colaps din cauza pandemiei. Doar UTA Arad, Petrolul, Rapid și Măgurele cer să nu fie înghețat campionatul.

"Astăzi s-a luat o primă decizie care poate duce la falimentul mai multor cluburi. Comitetul de Urgență al FRF a decis ca Liga 3 să nu se mai reia. "Cluburile nu dețin resurse materiale, umane și financiare pentru a îndeplini condițiile", se anunță în comunicatul Federației.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și