Închide meniul

Nu e linişte la Petrolul înaintea meciului cu Rapid. Cei şase jucători şi magazionerul, testaţi din nou pozitiv!

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2020, 14:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Nu e linişte la Petrolul înaintea meciului cu Rapid. Cei şase jucători şi magazionerul, testaţi din nou pozitiv!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Focar de infecţie cu Covid-19 la Petrolul

  • Un fotbalist prezintă simptomele bolii
  • A ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase
  • Petrolul joacă sâmbătă împotriva Rapidului

Younes Hamza, Serge Ekollo, Armando Vajushi, Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru și Adrian Nicolae sunt fotbaliştii care sunt în izolare. Mai au de aşteptat până să se poată alătura lotului pregătit de Costel Enache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un jucător de la Petrolul a ajuns în spital

Conform GSP, unul dintre fotbaliştii Petrolului acuză simptome ale bolii. Are febră şi este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti. Ceilalţi sunt în izolare la domiciliu.

Testele pentru coronavirus au fost repetate la şapte zile după primele care au ieşit pozitive. Astfel, lupii galbeni au mari probleme înainte să debuteze în play-off-ul Ligii 1. Sâmbătă au duel cu Rapid. Meciul va fi în format LIVE SCORE pe antenasport.ro.

Reclamă

"Într-o bună măsură toţi cei care s-au confruntat cu cazuri de Covid au intrat într-o relaţie normală cu MTS. Cei de la Petrolul nu ne-au informat în legătură cu situaţia de acolo şi evident că, în momentul de faţă, se află în proceduri şi anchete epidemiologice. Şi-au intrat în rol cei de la DSP şi bineînţeles FRF care este organizator de competiţii.

Nu e timpul trecut, ne pot anunţa chiar astăzi. Când am avut cazul de la Dinamo ne-au comunicat, cei de la Botoşani la fel, cei de la Petrolul nu. Sau când am avut haltere. Sunt situaţii inerente, nu dramatizăm. Important e că am reuşit identificarea acestor cazuri înainte de a intra aceşti sportivi în competiţii şi a declanşa focare", a declarat, marţi, Ionuţ Stroe.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi