Închide meniul

Noi detalii despre scandalul de la Dinamo. De ce a fost anulat meciul cu Voluntari. ”Eu așa am auzit, am această informație”

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2020, 5:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Noi detalii despre scandalul de la Dinamo. De ce a fost anulat meciul cu Voluntari. ”Eu așa am auzit, am această informație”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Noi detalii despre scandalul de la Dinamo. De ce a fost anulat meciul cu Voluntari. ”Eu așa am auzit, am această informație”

  • Jucătorii lui Dinamo au refuzat să joace cu Voluntari
  • Fotbaliștii sunt în război cu conducătorii clubului
  • Dinamo va juca pe 13 iunie în Liga 1

Fostul mare internațional susține că fotbaliștii nu au încasat vreun ban în 2020, lucru care i-a deranjat foarte mult. Între timp, șefii lui Dinamo i-au convins pe sportivi și au decis să le plătească o parte din salarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu: ”Nimeni de la Dinamo n-a încasat vreun ban”

”Nu știu dacă am informația corectă, dar am auzit că jucătorii de la Dinamo n-au primit niciun salariu în acest an. Dacă informația e corectă, nimeni de la Dinamo n-a încasat vreun ban în acest an. Cred că există motive să nu ieși la un antrenament”, a declarat Dumitrescu, pentru Digi Sport.

Fotbaliștii de la Dinamo revin luni dimineață la antrenamente, iar marți ”câinii” vor juca o partidă amicală cu Astra.

Reclamă

Florin Prunea e de partea jucătorilor în acest scandal

”Ştiam că trebuie să vină şi momentul ăsta, pentru că asta e, jucătorii au dreptate! Păi cum să n-aibă dreptate, păi dacă îi minţi încontinuu? Tu trimiţi jucătorii în şomaj tehnic şi tu îţi iei salariul întreg? Păi unde e posibil așa ceva? Eu îi înţeleg pe jucători şi sunt de acord cu decizia lor! Foarte bine au făcut! O să-i apropie chestia asta!

Jucătorii au dreptate 400%! Când directorul general al clubului câştigă 3.500 de euro sau 4.000 şi ei iau salariul de 300 de euro? Cum, unde s-a mai întâmplat în lumea asta aşa ceva?!? Să se pregătească la fel de bine (n.r. jucătorii), să se antreneze, chiar dacă nu s-au prezentat la joc, să se antreneze şi să se adune, să facă puncte. Dar eu zic că decizia de azi a lor o să-i apropie foarte mult”, a declarat Prunea, pentru AntenaSport.

Reclamă

Dinamo va debuta în Liga 1 pe 13 iunie într-un meci contra celor de la Chindia Târgoviște.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo