Închide meniul

Negocierile cu spaniolii au picat: "Leul ăla e greu de tot"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 18:31

Negocierile cu spaniolii au picat: "Leul ăla e greu de tot"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Jucătorii lui Dinamo nu vor avea un nou patron

Clubul din Ştefan cel Mare a susţinut că investitorii care voiau să preia pachetul majoritar de acţiuni de la Ionuţ Negoiţă aveau doar 3.000 de euro în conturile firmei. Finanţatorul dinamovist le-a cerut doar un leu, dar voia garanţii că pot acoperi datoriile de aproximativ 10 milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ați văzut ce greu e leul ăla. E greu de tot! Eu am spus de la început că patronul echipei nu vinde în orice condiții și oricui. Deocamdată, Dinamo are un patron. N-am participat la negocierile cu spaniolii. Cel mai bine ar fi să se termine cu incertitudinea din jurul acestui club. Asta a măcinat echipa în acest an", a declarat Florin Prunea la Digi Sport Special. 

Dinamo a intrat în cantonament

Dinamo s-a reunit imediat după ridicarea stării de urgență. Jucătorii au intrat în cantonament la baza de pregătire de la Săftica și așteaptă reluarea Ligii 1. Florin Prunea nu li s-a alăturat.

"La Săftica n-am fost. Ați văzut, cine intră nu mai iese. Deși mi-e dor de băieți. Eu am fost mereu apropiat de jucători și de antrenori în cariera mea de conducător", a mai spus Prunea pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și