Închide meniul

Narcis Răducan ştie cine va fi viitorul antrenor de la FCSB: "Va veni sută la sută"

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2020, 9:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Narcis Răducan ştie cine va fi viitorul antrenor de la FCSB: "Va veni sută la sută"

Narcis Răducan, scandal cu mama unui copil

Narcis Răducan a fost director sportiv la FCSB

Gigi Becali a anunţat că cei doi că vor reveni la FCSB. Răducan bănuieşte că prin revenirea celor doi, Reghecampf îşi "pregăteşte" terenul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Probabil că la vară vine Reghecampf. Şi eu aş spune la fel dacă nu aş fi terminat contractul acolo. Adică ce antrenor vedeţi să îşi lase tot staff-ul să plece?! Jumătate din meseria de antrenor presupune colaborarea cu staff-ul. Nu există un antrenor în lumea asta care să aibă pe umeri un contract de milioane de euro şi să facă asta din altruism, să îi dea drumul staff-ului. 

Nu există aşa ceva. Reghe va veni sută la sută, dar e normal să aibă acel discurs, pentru că are un contract acolo şi trebuie să îl ducă la capăt. Eu aşa văd lucrurile", a spus Narcis Răducan la Pro X. 

Reghecampf mai are doi ani de contract cu Al Wasl

Becali l-ar dori pe Reghecampf pe banca FCSB, iar antrenorul nu ar zice nu, însă, în acest moment, reîntoarcerea lui Reghe este blocată de faptul că tehnicianul de 44 de ani este sub contract Al Wasl.

Soţia lui Reghecampf, Anamaria Prodan, susţine că acesta va trebui să plătească despăgubiri destul de mari, dacă va dori să vină acum la FCSB. Antrenorul mai are încă doi ani de contract.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și