Închide meniul

Mutare de senzaţie reuşită de Viitorul! Atacantul care a semnat cu constănţenii şi trebuie să îl facă uitat pe Rivaldinho

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2020, 10:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Mutare de senzaţie reuşită de Viitorul! Atacantul care a semnat cu constănţenii şi trebuie să îl facă uitat pe Rivaldinho

fcviitorul.ro

Luckassen a semnat cu Viitorul

Vârful olandez a impresionat încă de la debutul în Liga 1. În cele 15 apariţii în tricoul moldovenilor a înscris 5 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Lukassen a semnat cu Viitorul

"Începând de astăzi, Kevin Luckassen este noul jucător al formației noastre. În vârstă de 27 de ani, acesta a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani cu FC Viitorul Constanța.

Născut la 26 iulie 1993 la Eindhoven, Luckassen are 1.85m, evoluează pe postul de atacant central și are dublă cetățenie, olandeză și ghaneză.

Produs al unuia dintre cele mai puternice Academii din Olanda, Kevin Luckassen a evoluat la formațiile de juniori și tineret de la Alkmaar, iar apoi pentru Ross County (Scoția), Slovan Liberec (Cehia), SKN Polten (Austria), Northampton (Anglia) și Almere City (Olanda).

Este, de asemenea, fost internațional de juniori al Olandei.

Reclamă

În perioada februarie – august 2020 a evoluat în 17 partide pentru Politehnica Iași în Liga 1 și Cupa României, perioadă în care a marcat și 5 goluri.

Bun venit Kevin Luckassen și mult succes în tricoul negru-albastru!", se anunţă în comunicatul emis de Viitorul.

Luckassen trebuie să îl facă uitat pe Rivaldinho, cel care a marcat 11 goluri în ultima ediţie de campionat. Brazilianul a semnat cu Cracovia.

Reclamă 4 / 0/3

Olandezul poate juca pentru gruparea de la malul mării chiar din prima etapă. Viitorul primeşte vizita nou-promovatei UTA Arad în meciul care va fi sâmbătă, de la ora 15:30, LIVE TEXT pe AntenaSport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și