Închide meniul

Munca titanică a staffului lui Dan Petrescu. Cum află toate detaliile despre adversare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 14:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Munca titanică a staffului lui Dan Petrescu. Cum află toate detaliile despre adversare

Dan Petrescu și-a ieșit din minți după CFR Cluj - Jablonec 2-0

Mediafax Foto / Dan Tautan via Hepta

"Prin munca oamenilor afla tot ce mișcă la echipa adversă, trimitea pe cineva să vadă adversarul două-trei meciuri, altcineva se ocupa să extragă din presă toate informaţiile despre adversar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avea un colaborator care venea cu provocări tactice legate de adversar şi asta genera o idee bună, era o muncă în echipă şi la final avea un tablou complet cu adversarul, pentru că îi place să fie foarte bine informat”, a spus Răducan, la Telekomsport. 

Sorin Frunză: Cât timp antrenează Dan Petrescu în România, nu mai ia nimeni titlul

Sorin Frunză a câştigat titlul de campion al României, în 2009, alături de Dan Petrescu, şi a făcut recent un anunţ important. 

"Cât timp antrenează Dan Petrescu în România, nu mai ia nimeni titlul. El pentru asta este născut și crescut: să ia trofee. La vârsta de 30 de ani, când am ajuns la Unirea Urziceni, am văzut la Dan Petrescu ce înseamnă să fii profesionist sută la sută", spunea Frunză, la TVR.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și