Închide meniul

MM Stoica, încă o ironie devastatoare la adresa dinamoviştilor: "Ciro cel neînvins"

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2020, 19:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

MM Stoica, încă o ironie devastatoare la adresa dinamoviştilor: "Ciro cel neînvins"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

MM Stoica, ironie la adresa dinamoviştilor

  • Viitorul - Dinamo 1-0
  • Ironia lui MM Stoica
  • Ce mesaj are pentru rivali

Mihai Stoica o ironizează ori de câte ori are ocazia pe Dinamo. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea este pe ultimul loc în clasament şi riscă să retrogradeze pentru prima dată în istorie. Înfrângerea cu Viitorul, scor 0-1, a fost a şasea consecutivă în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivalul de la FCSB, Mihai Stoica a lansat încă o ironie la adresa dinamoviştilor. Astfel, MM a pus o poză cu câinele său şi a scris la descrierea pozei: "Ciro cel neinvins." Într-o postarea anterioară, MM le sugera dinamoviştilor să nu mai fi vocali. 

Reclamă

Mihai Stoica i-a ironizat pe dinamovişti şi după înfrângerea cu Voluntari

Stoica a postat pe contul personal de Facebook o poză cu scris alb pe fundaş roşu, după înfrângerea cu Voluntari. "Consolidare", e mesajul scris de Stoica, care a pus şi o clepsidră lângă imaginea respectivă.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:30 FotoRapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”