Închide meniul

Mirel Rădoi, despre noua ”perlă” a lui Becali. ”Biologic nu poate. FCSB trebuie să intervină”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 14:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Mirel Rădoi, despre noua ”perlă” a lui Becali. ”Biologic nu poate. FCSB trebuie să intervină”

SportPictures / PAUL URSACHI /Sport Pictures via hepta

Mirel Rădoi, despre noua ”perlă” a lui Becali. ”Biologic nu poate. FCSB trebuie să intervină”

Pantea a jucat bine în meciurile cu Gaz Metan și Dinamo, iar Becali a spus despre el că este un ”geniu”. Rădoi trage un semnal de alarmă, fiindcă presiunea pusă pe umerii săi s-ar putea să îl coste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, despre Pantea: ”Are un viitor strălucit”

”El la bază este fundaș dreapta, dar a fost folosit în partea stângă. E un jucător care are, în momentul de față, un viitor strălucit. Depinde doar de el și de factorii pe care îi are în jurul său. Aici mă refer la antrenor, dar și la conducerea clubului. Pentru el, poate fi prea mare presiunea.

Cei de la FCSB trebuie să intervină și să fie foarte clari în ceea ce vor de la el. E vârsta la care nu își permite să joace toate partidele, indiferent cât de talentat ar fi, biologic nu poate continua în acest ritm”, a spus Rădoi la PRO X.

La doar 16 ani, Pantea a debutat în duelul dintre FCSB și Gaz Metan. A fost primul fotbalist născut după anul 2003 care evoluează într-un meci de Liga 1.

Gigi Becali: "Pantea e un geniu"

Extrem de sigur în meciurile cu Gaz Metan şi cu Dinamo, Pantea l-a făcut pe Gigi Becali să spere deja la un mega-transfer. "E genial", susţine finanţatorul.

Reclamă

”Eu sunt bucuros pentru că am experiența asta în fotbal, am văzut jucători, unii sunt fotbaliști valoroși, unii sunt muncitor, dar există gen de fotbalisti numiți genii. Sunt jucători care pot juca la echipa mare la 16, 17 ani.

Singurul pe care l-am văzut a fost Mirel Rădoi, iar acum e Pantea ăsta. Pantea e geniu, e aparte de tot. Mai e și Perianu, care va ajunge mare, la fel și Niță”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și