Închide meniul

Mircea Rednic transferă un fost jucător de la Dinamo! Pe cine aduce ”Puriul” în Moldova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 14:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Mircea Rednic transferă un fost jucător de la Dinamo! Pe cine aduce ”Puriul” în Moldova

Mediafax Foto / George Filip via hepta

Mircea Rednic transferă un fost jucător de la Dinamo! Pe cine aduce ”Puriul” în Moldova

Potrivit GSP.ro, Rednic îl ia la Iași pe Vlad Olteanu. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a evoluat la Dinamo, însă e liber de contract după ce a plecat de la Concordia Chiajna. Olteanu se află deja în Iași, dar este în izolare fiindcă a revenit recent din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic se întărește cu un fost jucător de la Dinamo

Rednic are ca obiectiv câștigarea Cupei României, Poli Iași urmând să evolueze în semifinalele competiției cu Sepsi OSK. ”Puriul” vrea să își betoneze defensiva, mai ales că vor urma mai multe meciuri în decurs de câteva zile în play-out.

Totodată, Rednic a reușit să obțină împrumuturile a trei jucători de la FCSB până la finalul stagiunii: Ştefan Târnovanu (20 de ani, portar), Ovidiu Horșia (19, mijlocaș ofensiv) și Sorin Şerban (20, fundaș stânga).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și