Închide meniul

Mihai Rotaru, reacție virulentă după atacurile lui Gigi Becali: "Avem o invazie a precupețelor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2020, 8:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Mihai Rotaru, reacție virulentă după atacurile lui Gigi Becali: "Avem o invazie a precupețelor"

Universitatea Craiova a vândut un jucător în Serie A

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali l-a acuzat dur pe Marcel Bîrsan, după prestația din derby-ul Craiova – FCSB. Patronul roș-albaștrilor a spus că echipa sa trebuia să primească două penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Noi avem în momentul de față o invazie la precupețelor în Liga 1. Pentru mine e rușinos să spui că nu a fost penalty la Mihăilă cât casa. Arbitrul a dat tot ceea ce a fost clar. La fel de rușinos e să spui că nu a fost penalty când i-a dat cu pumnul în cap lui Koljic. Sunt aceleași precupețe. Definiția precupețelor este cel care cumpără de la producător și vinde la tarabă. Precupețele să își vadă de de problemele lor", a spus Mihai Rotaru la Pro X. 

Becali a spus că UNiversitatea Craiova nu are față de campioană. Răspunsul lui Rotaru nu a întârziat să apară. 

"Așa cum spun ei că nu avem față de campioană, așa nici ei nu au față să o bată pe Sepsi în finala Cupei. Este imposibil acest lucru", a mai spus Mihai Rotaru. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și