Închide meniul

Mihai Bălașa vrea un jucător de la FCSB la Craiova: ”Ar fi un transfer bun. E un fotbalist de calitate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 8:48

Mihai Bălașa vrea un jucător de la FCSB la Craiova: ”Ar fi un transfer bun. E un fotbalist de calitate”

Mediafax Foto via hepta

Mihai Bălașa vrea un jucător de la FCSB la Craiova: ”Ar fi un transfer bun. E un jucător de calitate”

Planic a intrat și el în conflict cu Gigi Becali, după ce a fost trimis în șomaj tehnic. Sârbul se va transfera din vară, iar Bălașa spune că ar fi încântat de o venire a fundașului în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Bălașa: ”Planic e un jucător de calitate”

”M-am înţeles bine cu Planic mereu, ar fi un transfer bun, fiindcă este un jucător de calitate. Nu înseamnă că dacă ar veni o să joc eu cu el, m-am înţeles bine şi cu Acka sau Cosic”, a spus Bălașa pentru Oltenia TV.

În vârstă de 25 de ani, Bălașa s-a transferat la Craiova în vara anului trecut și a evoluat în 20 de meciuri pentru olteni.

Mihai Bălașa spune că antrenamentele sunt utile pentru jucători

Mihai Bălașa declară că antrenamentele sunt utile pentru jucători, chiar dacă se realizează în anumite condiții speciale din cauza pandemiei.

”Este mai bine decât cu antrenamentele prin videoconferință, pentru că suntem cât de cât organizați, dar tot e ciudat, că suntem obişnuiţi altfel. Nu avem voie să intrăm la vestiare, facem duș acasă, venim deja echipați. Am mai văzut de colegi, dar nu am vorbit acolo, nu avem voie mai mult de trei.

Reclamă

Ne întâlnim în trecere, nu cu toţii. Eu cred că se va relua campionatul, am văzut şi o declaraţie a domnului Iohannis, care spunea că sportul se va relua, dar fără spectatori. Va fi ciudat primul meci, atât pentru că venim după o pauză lungă, dar şi fiindcă jucăm fără spectatori. Noi avem cei mai mulţi suporteri şi va fi greu, dar suntem conştienţi că ne sunt alături de acasă”, a mai spus Bălașa pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și