Închide meniul

Lovitură pentru UTA Arad! Burleanu, victorios la TAS. Ce sancțiune primește clubul arădean

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 9:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Lovitură pentru UTA Arad! Burleanu, victorios la TAS. Ce sancțiune primește clubul arădean

SportPictures / Ciprian Petcut / Sport Pictures via hepta

Lovitură pentru UTA Arad! Burleanu, victorios la TAS. Ce sancțiune primește clubul arădean

Potrivit Digi Sport, UTA va suporta cheltuielile de judecată. Burleanu a aprobat un sistem cu play-off în Liga 2, iar reprezentanții echipei au contestat dur această mișcare. Avocații UTEI au fost de acord ca acest caz să fie judecat în regim de urgență. Astăzi va începe play-off-ul din Liga 2, primul duel fiind între Turris-FC Argeș, de la ora 17:00. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA-Petrolul, amânat din cauza unor cazuri de Coronavirus

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că UTA – Petrolul să fie amânat. Şase persoane de la Petrolul au fost confirmate cu noul coronavirus. 

"Având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferințe, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploiești, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional", a anunţat frf.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și