Închide meniul

Lazio îi caută înlocuitor lui Ştefan Radu. "Vulturii", dispuşi să plătească o sumă uriaşă pentru un fundaş de 20 de ani!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 iunie 2020, 12:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Lazio îi caută înlocuitor lui Ştefan Radu. "Vulturii", dispuşi să plătească o sumă uriaşă pentru un fundaş de 20 de ani!

Profimediaimages

Marash Kumbulla, dorit la Lazio

Fundaşul albanez a impresionat, în acest sezon, în tricoul celor de la Hellas Verona. S-a remarcat chiar pe Olimpico, în luna februarie, când s-a apărat perfect în faţa lui Ciro Immobile. Lazio a trebuit să se mulţumească atunci cu o remiză albă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marash Kumbulla, înlocuitor pentru Ştefan Radu

Verona nu a primit gol în 7 dintre cele 18 meciuri în care Kumbulla a fost pe teren. Astfel, cota lui Marash a crescut, în numai un an, de la 750.000 de euro la 22.5 milioane de euro. Lazio a grăbit negocierile în pauza competiţională, chiar dacă pretenţiile nou-promovatei sunt exagerate. 

Echipa aflată pe poziţia a 8-a în Italia a anunţat că nu va accepta să îi dea drumul jucătorului de 20 de ani pentru o sumă mai mică de 32 de milioane de euro. În afară de Lazio, Kumbulla este dorit şi de Juventus, Inter, Napoli, Chelsea şi Borussia Dortmund.

Chiar dacă a fost în conflict cu conducerea clubului, Ştefan Radu a decis anul trecut să rămână la Lazio. Din 2008 joacă pentru "vulturi" şi este aproape de a atinge o bornă uriaşă. Mai are nevoie de 5 apariţii pentru a urca pe locul 3 în clasamentul fotbaliştilor cu cele mai multe apariţii la Lazio. Românul a jucat, până acum, în 371 de partide şi a înscris 8 goluri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și