Închide meniul

Ionuţ Stroe, mesaj pentru sportivi după focarul de infecţie de la Dinamo. "Recomand reintrarea în izolare"

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2020, 14:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Ionuţ Stroe, mesaj pentru sportivi după focarul de infecţie de la Dinamo. "Recomand reintrarea în izolare"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuţ Stroe recomandă intrarea fotbaliştilor în inzolare

Stroe crede că echipele de fotbal ar trebui să intre în cantonament centralizat în acest final de sezon. Aproximativ o lună ar trebui fotbaliştii să nu mai intre în contact cu membrii familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Stroe, recomandări pentru finalul sezonului

"Avem mici focare la anumite cluburi. Eu nu voi face acum judecăţi, există anchete care se desfăşoară în acest moment. Aş recomanda cluburilor, dacă vor să termine această competiţie într-un mod sigur, să se gândească la acel cantonament cu izolare. Mai sunt puţine meciuri. Îmi doresc enorm de mult ca toate competiţiile sportive să se termine pe teren

Chiar dacă există, în momentul de faţă, posibilitatea cantonamentelor, trebuie să se protejeze această fază finală, ca să aducem numărul cazurilor către zero. Sunt sigur că, dacă am face acest lucru, numărul ar fi mult mai mic", a declarat Ionuţ Stroe la Digi Sport.

Ionuţ Stroe urmăreşte cu atenţie situaţia de la Dinamo, acolo unde şase jucători au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19.

"Cunosc situaţia de acolo. Descoperirea acestor cazuri aduce o îngrijorare privind practicarea sportului. Transformă sportul în mic focar, ceea ce nu ne dorim. Nu se poate lucra pe on-off cu sportul. Le doresc celor de la Dinamo multă sănătate", a mai spus ministrul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și