Închide meniul

Ionuț Negoiță, criticat de un fost dinamovist. ”Nu știu ce să mai cred, ba vinde, ba nu vinde”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 13:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Ionuț Negoiță, criticat de un fost dinamovist. ”Nu știu ce să mai cred, ba vinde, ba nu vinde”

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via hepta

Ionuț Negoiță, criticat de un fost dinamovist. ”Nu știu ce să mai cred, ba vinde, ba nu vinde”

Negoiță ar trebui să îi vândă lui Melero Marin investițiile în această săptămână, dar nici această tranzacție nu pare să aducă un deznodământ privind viitorul lui Dinamo. Niculae crede că însuși Negoiță e problema în vânzarea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae: ”Nu știu ce să mai credem”

"Nici nu mai ştim ce să mai credem, ba vinde, ba nu mai vinde. Dacă ar face domnul Negoiţă să zicem aşa ca la o proprietate imobiliară, dacă tot vrea să vândă, să pună preţul, cât vrea, care sunt datoriile şi atunci poate se va găsi un investitor să achite această sumă, că nu se ştie niciodată, dacă o faci publică, ca la o proprietate imobiliară.

100% sunt bulversaţi şi fotbaliştii şi mai ales ca sunt neplătiţi şi să ajungi în situaţia să te plătească, să strângă bani, să facă o chetă pentru tine suporterii dinamovişti, mi se pare… Eu, unul, nu aş fi acceptat ca jucător de fotbal”, a declarat Niculae, pentru Telekom Sport.

Marius Niculae se teme ca Dinamo să nu retrogradeze

”Sunt emoţii foarte mari, iar când eşti în acel joc, Doamne fereşte să nu porneşti bine şi să ai două eşecuri şi atunci va fi foarte greu să-ţi revii, pentru că intrat acolo, ştim foarte bine că e foarte, foarte greu să revii. Chiar la Dinamo avem nişte rezultate care au intrat în istorie, negative, dacă vă aduceţi aminte 007", a mai spus Niculae, pentru sursa citată.

Marius Niculae a evoluat pentru Dinamo în trei rânduri: 1996-2001 (când a marcat 44 de goluri în 100 de meciuri), 2008-2012 (când a înscris 38 de goluri în 89 de partide), iar a treia oară în 2015, atunci când a decis să se retragă din fotbal, evoluând în 13 partide și marcând 3 goluri.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și