Închide meniul

Ilie Dumitrescu, declaraţii surprinzătoare despre rivala Dinamo! "Îmi doresc asta din tot sufletul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2020, 7:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Ilie Dumitrescu, declaraţii surprinzătoare despre rivala Dinamo! "Îmi doresc asta din tot sufletul"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fani Dinamo

"E o situație delicată, de disconfort total, pentru jucători, antrenori, pentru fanii care au fost la cel mai înalt nivel alături de echipă. Asta e situația, trebuie să accepți, să fii pragmatic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ar fi extrem de complicat pentru acest club, eu îmi doresc din tot sufletul ca Dinamo să nu retrogradeze. Urmăresc fiecare meci al lor și vreau să scape din zona asta. Eu, ca fost jucător la Steaua!”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.  

Dinamo, pe loc retrogradabil

Cu 6 etape rămase de disputat din play-out, Dinamo se află pe locul 7, loc retrogradabil. "Câinii" au adunat 20 de puncte şi sunt la patru lungimi de prima poziţie care o menţine în Liga 1. 

De menţionat e şi faptul că bucureştenii au şi două meciuri mai puţin jucate. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și