Închide meniul

Ibrahimovic, genial după victoria uriaşă cu Juventus: "Sunt președinte, jucător și antrenor aici"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2020, 6:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Ibrahimovic, genial după victoria uriaşă cu Juventus: "Sunt președinte, jucător și antrenor aici"

Abaca Press / AA via Hepta

Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic a spus la finalul partidei că este omul bun la toate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu, aici, sunt președinte, jucător și antrenor! Singura problemă este că primesc doar salariul de jucător. Dacă aș fi fost la Milan de la începutul sezonului, am fi câștigat titlul.

Vom vedea dacă rămân la Milan și sezonul viitor, mai este o lună din actualul sezon, de care mă voi bucura, mă simt excelent aici”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, după victoria cu Juventus.

Milan revine fantastic şi o învinge pe Juventus

AC Milan a învins, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, liderul din Serie A, Juventus Torino.

Formaţia din Milano în care a revenit de la 0-2 cu trei goluri marcate într-un interval de şase minute. Pentru torinezi au marcat Rabiot ’47 şi Ronaldo ’53. AC Milan a înscris prin Ibrahimovici ’62 (penalti), Kessie ’66, Leao ’67 şi Rebic ’80.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și