Închide meniul

Harlem Gnohere, chemat înapoi la Dinamo după ce a devenit membru al programului DDB: "Gestul tău face cât 1000 de vorbe"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 5:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Harlem Gnohere, chemat înapoi la Dinamo după ce a devenit membru al programului DDB: "Gestul tău face cât 1000 de vorbe"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Harlem Gnohere a devenit membru DDB

Mai mult, fanii dinamişti îl cheamă înapoi pe Gnohere, care alegea în 2017 să "trădeze" şi să meargă la marea rivală. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicatul PCH, după ce Gnohere a devenit membru al programul DDB

"BIENVENUE, BIZONULE!

Gestul tău face cât 1000 de vorbe și păreri despre Dinamo și despre noi. O întoarcere cât o părere de rău. O revenire sinceră în rândurile celor care ți-au dat un nume greu și te-au aclamat, care au știut că n-are cum să-ți fie prea bine ”dincolo”…

Recunoști și tu asta, așa cum și noi recunoaștem că te-am cam fluierat în ultimii ani. Harlem a înscris din voleu în DDB la fel cum înscria pe vremuri pentru Dinamo: fără preluare.

Băiat dintr-o bucată. Dacă Dinamo îl dorește, ar veni fără pretenții financiare. Doar pentru a mai auzi câteva luni strigătul Peluzei: ”Bizonuuu, Bizonuuu!”

Reclamă

Alții stau pe gânduri luni de zile. Sau ne spun că vor să vadă dacă ne descurcăm… Bizonul a intrat în DDB în 2 minute, după ce a fost sunat de noi în seara asta.

Înseamnă că e simplu și orice dinamovist o poate face, mai ales că aplicația www.programddb.ro este în limba română. Așa trebuie să fie câinii: hotărâți și fără șovâială. Așa cum ați demonstrat astăzi, când ați mâncat pe nerăsuflate toate biletele din Groapă, cu 8 zile înainte de meci.

CÂINII BĂĂĂ!", au scris fanii pe pagina de Facebook a PCH.

Reclamă 4 / 0/3

Harlem Gnohere şi-a reziliat contractul cu FCSB

Harlem Gnohere şi-a reziliat contractul cu FCSB. Atacantul francez a revenit în România, doar pentru a-şi încheia conturile cu vicecampioana României.

Francezul, care revenise marţi în ţară, s-a prezentat doar pentru a-şi rezilia contractul. 

Harlem Gnohere a fost unul dintre cei mai buni marcatori de la FCSB. Francezul adus de la Dinamo a fost golgeterul Ligii 1 în sezonul 2017-2018, când a înscris de 15 ori.

Bizonul a dat tot 15 goluri şi în următoarea ediţie de campionat, iar în acest sezon a înscris de 6 ori, cu toate că a fost titular în doar 5 partide.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și