Închide meniul

Gigi Becali vrea să o facă pe CFR Cluj campioană. Mesajul dur pe care l-a transmis oltenilor

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 20:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Gigi Becali vrea să o facă pe CFR Cluj campioană. Mesajul dur pe care l-a transmis oltenilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali vrea să trimită trofeul la Cluj

Patronul roş-albaştrilor a dat de înţeles că îi va cere lui Bogdan Vintilă să alinieze o echipă de jucători tineri în duelul cu CFR Cluj. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu vrea ca titlul să ajungă în Bănie

"Vezi cum se întoarce roata? Vrem să promovăm şi noi tinerii. Cine a promovat tinerii? Răspund cu aceeaşi monedă. Noi vrem să promovăm tinerii acum…nu a spus Marcel Popescu că vrea să promoveze tinerii? Vrem şi noi să promovăm tinerii. Eu sunt foarte serios, dar promovăm tinerii. Aşa au jucat ei cu Viitorul", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Finanţatorul lui FCSB se referă la un meci din 2017, când Universitatea Craiova a pierdut acasă cu Viitorul. Oltenii au apelat la mai mulţi jucători tineri, printre care şi Andrei Vlad. Florinel Coman a înscris atunci golul victoriei pentru trupa lui Hagi, care urma să câştige titlul de campioană.

"E ca într-un război, dacă unii folosesc o anumită armă, o foloseşti şi tu. Depinde şi de rezultatele care se vor întâmpla până atunci", a spus şi Helmut Duckadam pentru sursa citată.

CFR Cluj are un punct avans faţă de Universitatea Craiova la finalul turului din play-off-ul Ligii 1. Ardelenii tocmai au fost învinşi, în Gruia, de jucătorii lui Cristiano Bergodi.

Reclamă

Program CFR Cluj

Etapa a 6-a: Astra – CFR
Etapa a 7-a: CFR – Gaz Metan
Etapa a 8-a: FCSB – CFR
Etapa a 9-a: CFR – Botoşani
Etapa a 10-a: Craiova – CFR

Program Universitatea Craiova

Reclamă 4 / 0/3

Etapa a 6-a: Gaz Metan – Craiova
Etapa a 7-a: Craiova – FCSB
Etapa a 8-a: Botoşani – Craiova
Etapa a 9-a: Astra – Craiova
Etapa a 10-a: Craiova – CFR

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” Vezi toate știrile
Citește și