Închide meniul

Gigi Becali, sfătuit să schimbe tactica pentru a o face pe FCSB campioană. "Aşa nu ar avea rivală în Liga 1"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 13:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Gigi Becali, sfătuit să schimbe tactica pentru a o face pe FCSB campioană. "Aşa nu ar avea rivală în Liga 1"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Florinel Coman o poate face pe FCSB campioană

Fostul atacant este convins că FCSB ar fi de neoprit sezonul viitor, dacă nu îşi vinde cei mai valoroşi jucători. Strategia aceasta nu este pe placul lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB aşteaptă de cinci ani să fie din nou campioană

Diniţă a jucat pentru roş-albaştri între 2003 şi 2006. În acea perioadă, echipa lui Becali a câştigat două titluri şi o Supercupă a României.

Acum, din păcate pentru ei, sunt mai multe echipe care au un buget financiar foarte mare şi jucători foarte buni, eu sper, că am jucat şi eu acolo, să poată să câştige campionatul, pentru că e o gură de oxigen pentru ei. În perioada următoare, dacă va ţine acelaşi lot şi acelaşi statut înalt, cred că nu vor avea rivali în ţară”, a declarat Laurenţiu Diniţă pentru Telekom Sport.

Finanţatorul lui FCSB a anunţat deja că toţi jucătorii din lot sunt transferabili. Există un interes uriaş pentru Florinel Coman şi Dennis Man, dar Gigi Becali nu îşi doreşte să le dea drumul pentru mai puţin de 10 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și