Închide meniul

Gigi Becali nu vrea ca titlul să se decidă în Turcia: "Voi credeți că am înnebunit?! Ne facem toți de râs"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2020, 16:08

Gigi Becali nu vrea ca titlul să se decidă în Turcia: "Voi credeți că am înnebunit?! Ne facem toți de râs"

Gigi Becali l-a făcut praf pe Iulian Cristea

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, a propus ca meciurile rămase din actualul campioant să se joace în Turcia, în contextul pandemiei de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu nu l-am auzit pe Răzvan Burleanu să fi vorbit până acum de o asemenea prostie. În schimb, am înțeles că Gabriel Bodescu este cel care a lansat pe piață tâmpenia asta. Însă sper că în ceasul al 12-lea Burleanu își trage subalternul de mânecă și îi spune să tacă din gură că ne facem toți de râs.

Voi credeți că eu, Gigi Becali, voi accepta vreodată să mă duc să mă lupt pentru campionat cu CFR pe pământ turcesc? Păi voi credeți că eu am înnebunit? Este cea mai mare prostie pe care Federația Română ar putea să o facă, iar eu cred că încă mai avem oameni cu cap la conducerile echipelor noastre și nu cred că este vreunul care acceptă așa ceva. Nu îmi dau seama ce interese sunt pe la mijloc, dar este clar că sunt unele interese. Nu voi accepta nici în ruptul capului să jucăm campionatul nostru din Liga 1 în Turcia”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

Campioana Ligii 1 se poate decide în Antalya

Federația Română de Fotbal a găsit o soluție inedită în încercarea de a relua Liga 1. Le-a propus cluburilor, într-o videoconferință, să mute meciurile în Turcia. 

Secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, a venit cu propunerea inedită, ca echipele din Liga 1 să se mute în Antalya. Pot face chiar și pregătirea acolo și apoi să dispute toate partidele rămase din acest sezon, în cazul în care situația din România nu va permite acest lucru.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și