Închide meniul

Gigi Becali nu face concesii pentru a-l aduce pe Florin Niţă. "Nu dau niciun ban pentru revenirea lui". Sunt probleme şi în privinţa salariului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iunie 2020, 14:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Gigi Becali nu face concesii pentru a-l aduce pe Florin Niţă. "Nu dau niciun ban pentru revenirea lui". Sunt probleme şi în privinţa salariului

Profimediaimages

Florin Niţă are şanse minime de a reveni la FCSB

Goalkeeper-ul care a câştigat două titluri cu FCSB a ajuns rezervă la Sparta Praga şi îşi doreşte să plece. Cehii nu sunt dispuşi să îl lase să plece gratis. În urmă cu doi ani au plătit 1.35 milioane de euro pentru Niţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl vrea doar gratis pe Florin Niţă

Sparta Praga a cerut iniţial 500.000 de euro pentru a accepta transferul lui Florin Niţă. Ulterior, oficialii clubului şi-au redus pretenţiile şi au anunţat că acceptă şi 300.000 de euro. Chiar şi aşa, nu îl pot îndupleca pe Gigi Becali.

V-am tot spus că nu prea mai vreau să reîncălzesc ciorba. Am tot readus niște jucători la echipă și nu au mai făcut nimic. Să spunem că la Niță este totuși o altă situație, dar el știe clar că eu nu dau niciun ban pentru revenirea lui.

Dacă pleacă gratis de acolo, atunci mă interesează. Știu că mai are contract un an, dar nu doresc nici să îi dau 20.000 pe lună, deoarece am redus la jumătate contractele jucătorilor și nu este corect față de ei”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Portarul de 32 de ani mai are contract cu Sparta Praga până în 2021. Are un salariu lunar de 20.000 de euro, pe care şi-l doreşte şi în Liga 1. La FCSB ar avea garantat postul de titular. Roş-albaştrii mai au două variante între buturi: Andrei Vlad şi Toma Niga.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut! Băluţă a lovit bara 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și