Închide meniul

Gigi Becali îi răspunde lui Gnohere, care voia să plece la CSA Steaua. ”Să se ducă la amatori, că nu au drept să promoveze”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 10:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Gigi Becali îi răspunde lui Gnohere, care voia să plece la CSA Steaua. ”Să se ducă la amatori, că nu au drept să promoveze”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali îi răspunde lui Gnohere, care voia să plece la CSA Steaua. ”Să se ducă la amatori, că nu au drept să promoveze”

Gnohere a susținut că nu s-ar întoarce la Dinamo, ci mai degrabă s-ar transfera la CSA Steaua. Răspunsul lui Becali a venit imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Să se ducă la CSA, să rămână la amatori, că acolo ăia nici nu pot să promoveze. Nu îi lasă legea”, a declarat Becali la PRO X.

Gigi Becali îi face contract pe viață lui Vintilă

Becali spune că Vintilă va antrena la FCSB până la 90 de ani. Vintilă mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie.

"Vintilă îşi termină contractul cu mine când pleacă la 80-90 de ani, când pleacă pe ultimul drum, să mă ierte că spun asta. E altceva Vintilă. Mie mi-a dat Dumnezeu oameni şi nu pot să renunţ la ei. Mi-a dat pe Tudor, pe Vintilă, MM a luat-o şi el cu credinţa. N-am treabă eu cu Iordănescu, Vintilă toata viaţa la Steaua!",a spus Gigi Becali la Pro X.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și