Închide meniul

Gigi Becali continuă războiul cu un jucător de la FCSB. ”A crezut că e pe câmp și face ce vrea el. O să plătească 10 milioane de euro!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 20:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Gigi Becali continuă războiul cu un jucător de la FCSB. ”A crezut că e pe câmp și face ce vrea el. O să plătească 10 milioane de euro!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

gi Becali continuă războiul cu un jucător de la FCSB. ”A crezut că e pe câmp și face ce vrea el. O să plătească 10 milioane de euro!”

Becali susține că Planic nu vrea să se mai antreneze cu echipa. Sârbul mai contract pentru încă un sezon cu roș-albaștrii, iar dacă va pleca atunci trebuie să plătească 10 milioane de euro, conform spuselor finanțatorului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, în conflict cu Bogdan Planic: ”A crezut că e pe câmp!”

Becali mai spune că i-a plătit ultimele salarii lui Planic, dar că el nu mai vrea să continue. Dacă se va transfera la o altă echipă, atunci va trebui plătească această sumă.

”Nu a mai vrut el, a vrut să rămână liber. Și Coman și Man să rămână liberi. I-am dat banii pe două luni, i-am dat banii lui, pentru că eram în pușcărie dacă nu îi dădeam. E problema lui că el contestă treabă. M-a ambiționat și el pe mine și am zis că e care pe care. El mai are contract pe încă un an. Avea contract pe trei ani și pe încă unul bonus. Are clauză, cine semnează cu el, să dea 10 milioane de euro. A fost în șomaj tehnic și a luat salariu întreg pe aprilie și mai. Care e problema? 

Nu am ambiții, nu-mi fac ambiții. E vorba că dacă ai contract, trebuie să îl respecți. Eu îl țin pe Stan și îi dau bani, cum îi dau bani lui Petre și nu mai am nevoie de el. Dacă nu respectă contractul, se va rezolva conform legii. Ce să îi plătesc salariul normal? Nu mai vreau să îi plătesc pentru că nu vine la antrenament! Mi-a zis că vrea să devină liber”, a declarat Becali la Digi Sport.

Gigi Becali: ”Planic mi-a zis că vrea să plece gratis. Nu se poate!”

Gigi Becali era dispus să îl lase să plece pentru 250.000 de euro, atât cât plătise pe el, dar fundașul sârb a refuzat și vrea cu orice preț să o părăsească pe FCSB.

Reclamă

”Nu și-a riscat cariera, ci clubul care îl ia. Se duce și joacă, dar după el răspunde cu 10 milioane de euro, clauza de reziliere, el trebuie să plătească această sumă. Eu i-am zis: Vrei să rămâi liber? Cât am dat pe tine? 250.000? Dă-mi atâta! El vrea să plece gratis. Nu se poate. Va trebui să dea 10 milioane de euro. Planic a crezut că el pe câmp și face cum crede, să nu mai vorbim de el”, a conchis Becali, pentru sursa menționată.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și