Închide meniul

Gică Popescu ar vrea să inaugureze stadionul din Ghencea cu un meci special. ”Ar fi un eveniment pe care îl merităm”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 14:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Gică Popescu ar vrea să inaugureze stadionul din Ghencea cu un meci special. ”Ar fi un eveniment pe care îl merităm”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gică Popescu ar vrea să inaugureze stadionul din Ghencea cu un meci special

Popescu susține că lucrările la arena Stelei este gata în proporție de 85%, planul de inaugurare fiind întârziat de pandemia de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, despre inaugurarea stadionului din Ghencea

”Este un proiect la care mă gândesc şi nu vi-l dezvălui. M-aş bucura ca pe acest stadion să fie ultimul meci al Generaţiei de Aur. Ar fi un eveniment pe care generaţia noastră îl merită.

Am jucat pe cel vechi. Nu am avut privilegiul să joc pe niciunul dintre stadioanele noi din România, însă acesta a fost templul echipei noasytre naţionale. Pentru că meciurile de acasă le jucam pe acest stadion şi aşa  vechi cum era avea o energie aparte. Noi întotdeauna ne-am simţit extraordinar, generaţia noastră, am jucta mult aici. Sper ca echipa naţională să aibă astfel de meciuri decisive, să o ducă la turnele finale

Eu cred că orice  nume s-ar alege, nume care să poarte vreunui jucător dintre atâţia jucători pe care i-a avut Steaua cred că ar fi nedrept pentru că sunt mulţi care ar merita ca stadionul să le poare numele, dar lucrul acesta depinde de proprietarul stadionului, care este Ministerul Apărării. Ei vor trebui să aleagă numele. Eu aş alege un nume neutru astfel încât să nu supăr pe nimeni”, a declarat Popescu, pentru Telekom Sport.

Răzvan Burleanu: ”Nu ar trebui să excludem suporterii vreunei echipe”

Răzvan Burleanu a vorbit despre finalizarea arenelor, dar și despre utilizarea stadionului din Ghencea.

Reclamă

”Amânarea Euro ne-a prins foarte bine dintr-un punct de vedere, avem șansa să finalizăm infrastructura care n-ar fi fost gata la timp. Până la mijlocul lui noiembrie, toate cele trei stadioane vor fi gata. Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești în această ordine. Primul va fi gata în septembrie, în octombrie Ghencea, iar la mijlocul lui noiembrie Giulești.

Din punctul meu de vedere, sunt bunuri publice, cred că nu ar trebui să excludem suporterii vreunei echipe, fanii vreunei formații, fanii vreunei formații de muzică și așa mai departe. Nu vorbim aici de rivalități care se află pe suprafața de joc, mă refer la bunuri care să servească unui număr cât mai mare de suporteri, ei sunt beneficiarii finali ai acestei investiții”, a declarat Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Popescu a inspectat lucrările stadionului din Ghencea
  • Președintele de la Viitorul vrea un meci special la inaugurarea arenei
  • Burleanu a vorbit despre folosirea noilor stadioane din București

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și