Închide meniul

Gică Hagi, cuvinte la superlativ pentru un antrenor din Liga 1. ”A schimbat fața echipei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2020, 14:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Gică Hagi, cuvinte la superlativ pentru un antrenor din Liga 1. ”A schimbat fața echipei”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gică Hagi, cuvinte la superlativ pentru un antrenor din Liga 1. ”A schimbat fața echipei”

Hagi este impresionat de ceea ce a reușit Teja, care are cinci succese la rând în Liga 1. Viitorul și Voluntari se întâlnesc în acest weekend în runda de play-out, fiind un duel între primele clasate din play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi este precaută înainte de partida cu Voluntari

Pe lângă cuvintele frumoase despre Teja, Hagi trage un semnal de alarmă înainte de partida cu Voluntari, pe care îl consideră un adversar periculos.

”O deplasare dificilă, cu o echipă care este în formă, câştigă, rezultate foarte bune. Un joc consistent. Mihai Teja a schimbat toată faţa echipei, este foarte bine organizată, stă bine în teren, joacă fotbal, aşa că trebuie să facem un meci complet, să fim pregătiţi pentru ambele faze. Sper ca noi, pe tranziţie şi tot ce înseamnă fotbal, să fim mai buni decât ei. E un meci de trei puncte, între două echipe care sunt în formă și care își doresc să câștige. Așa arată statistica.

Noi suntem într-o perioadă bună, și ei la fel. Ce am făcut ieri, nu e valabil astăzi. E un meci nou, în care trebuie să demonstrezi încă o dată că ești mai bun decât adversarul”, a declarat Hagi la conferința de presă.

FC Viitorul este pe primul loc în play-out cu 34 de puncte, iar Voluntari se află pe locul secund, cu 27 de puncte.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și