Închide meniul

Gabi Balint, atac fără precedent la adresa lui Vintilă. "Şi-o merită! Pentru 10.000 de euro poate fi umilit"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2020, 20:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Gabi Balint, atac fără precedent la adresa lui Vintilă. "Şi-o merită! Pentru 10.000 de euro poate fi umilit"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Bogdan Vintilă, atacat de Gabi Balint

Câştigător a 5 titluri în cei 10 ani petrecuţi în Ghencea, Balint nu înţelege de ce antrenorii acceptă să lucreze sub comanda lui Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint, nemulţumit de Bogdan Vintilă

"Și-o merită toți, ei știu unde merg acolo. Probabil că prețul banilor e mai mare. Probabil că pentru 10.000 de euro poți fi umilit.

Uite, ieri a fost schimbarea cu Petre. Toată lumea din fotbal a comentat că a fost o schimbare neinspirată. Și Petre, dar și jucătorii din teren, toți știu de unde a fost făcută, iar Vintilă trebuie să explice că a trebuit să aducă viteză și nu știu ce. A explicat bine după meci", a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Becali l-a criticat pe Vintilă şi îl consideră unul dintre principalii vinovaţi. L-a anunţat deja că, la următoarele meciuri, îl va avea alături, pe bancă, pe Mihai Stoica.

"Normal că e și vina antrenorului, și a căpitanului. Dacă ai 2-0 și pierzi meciul, e vina tuturor. Dacă era CFR-ul în meciul ăsta, câștigau cu 22-0. La ora asta, da. Da, continui cu Vintilă. Dar nu orice s-ar întâmpla. Jocul îmi place, nu și rezultatele. Am pierdut cinci puncte în ultimele două meciuri.

Reclamă

Nu mai spun despre autogolul cu CFR-ul. O să vorbesc cu Meme Stoica să stea pe bancă. Nu există cineva care să mobilizeze echipa asta. Vintilă nu poate, el n-are autoritate”, a spus Becali.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și