Închide meniul

Fotbaliştii români, greu de vândut! "Se cer preţuri foarte mari"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 16:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Fotbaliştii români, greu de vândut! "Se cer preţuri foarte mari"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man este văzut drept unul dintre cei mai valoroşi jucători din România

În ultima vreme, se vorbeşte insistent despre plecarea unor jucători precum Florinel Coman, Dennis Man sau Valentin Mihăilă. Sumele pretinse de patroni nu sunt deloc mici, chiar dacă în ultimele luni fotbalul a fost oprit din cauza pandemiei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este păcat, eu cred în continuare că avem jucători foarte buni numai că preţurile care se cer pe jucătorii români sunt foarte mari în comparaţie cu jucătorii tineri care vin din ligile inferioare din Germania", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru Telekom Sport

Reghecampf: "Fotbalul românesc va scoate jucători de valoare"

Reghecampf a explicat şi motivele pentru care echipele din campionatele puternice nu vor să le dea credit jucătorilor români. 

"În Germania, la nivelul copiilor şi juniorilor se lucrează foarte bine şi este normal. În momentul când ai în pepiniera ta un jucător care ar putea deveni un jucător de valoare şi ai un jucător pe care trebuie să plateşti 10 milioane şi vine din România, te gândeşti întotdeauna care e cea mai bună soluţie. 

Eu cred în continuare că fotbalul românesc va scoate jucători de valoare, vor ieşi fotbalişti care vor ajunge să joace din nou în Germania, au fost rezultatele pe care Mirel le-a avut cu echipa naţională de tineret, să dea Dumnezeu să se califice echipa naţională mare pentru că ăsta este un lucru foarte important, va ridica din nou cota jucătorilor români şi cu siguranţă vom vedea jucători şi în campionatele mari", a spus Reghe pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și