Închide meniul

Fotbal la foc continuu! Datele stabilite de FRF pentru încheierea sezonului

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 17:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Fotbal la foc continuu! Datele stabilite de FRF pentru încheierea sezonului

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FRF a stabilit datele la care competiţiile din România trebuie să se încheie

  • FRF a stabilit datele limită la care competiţiile din România trebuie să se încheie
  • Liga 1 se va relua weekendul viitor
  • Accesul spectatorilor la meciuri ar putea fi permis în viitorul apropiat

Liga 1 se va relua pe 12 iunie, iar sezonul trebuie să se încheie la 1 august. Astfel, în interval de o lună şi jumătate, echipele vor fi nevoite să joace toate cele 8 etape din playoff şi 12 etape din playout. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Liga 2, care se va desfăşura în sistem playoff cu şase echipe şi va începe 4 iulie, termenul de finalizare a competiţiei este tot 1 august. 

Playoff-ul de promovare/retrogradare se va desfăşura pe 5 şi 9 august. 

Reclamă

Comitetul Executiv al FRF a stabilit şi data la care se va desfăşura finala Cupei României. Aceasta se va juca pe 22 iulie, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova. 

Când revin fanii pe stadion

Ionuţ Stroe le dă speranţe echipelor din Liga 1. Fanii revin pe stadioanele din România mai devreme de cât se aşteptau. FCSB – Gaz Metan Mediaş, primul meci pe Arena Naţională de la izbucnirea pandemiei, s-ar putea disputa cu fani in tribune.

Reclamă

"Gândim, împreuna cu FRF, un plan pentru a face posibil acest lucru poate peste 2 săptămâni. Limitat, probabil la început, dar eu sunt optimist", a declarat Ionuţ Stroe în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!
Liga 1 • 25 ian., 13:48
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă