Închide meniul

Florin Talpan iese la atac! Juristul CSA a răbufnit. ”Se pot deschide dosare penale pentru așa ceva”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 10:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Florin Talpan iese la atac! Juristul CSA a răbufnit. ”Se pot deschide dosare penale pentru așa ceva”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Florin Talpan iese la atac! Juristul CSA a răbufnit. ”Se pot deschide dosare penale pentru așa ceva”

Talpan a trimis un comunicat de presă și îl trage la răspundere în mod public pe Lumânare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Conform art. 1 din Legea 514/2003 privind organizarea si exercitarea profesiei de consilier juridic, acesta „asigură apărarea drepturilor și intereselor legitime ale statului, ale autorităților publice centrale și locale ale instituțiilor publice și de interes public, ale celorlate persoane juridice de drept public, precum și ale persoanelor juridice de drept privat în slujba cărora se află în conformitate cu Constituția și legile țării!

Talpan: ”Lumânare încearcă să eludeze legea privind starea de alertă”

Îl informez pe domnul Lumânare că, pentru apărarea intereselor Clubului Sportiv al Armatei Steaua am susținerea necesară, mai ales când este vorba de echipa de fotbal! Acest domn, în loc să se conformeze ordonanțelor militare și instituirii stării de alertă, care se poate transforma rapid în stare de urgență, dl. Lumânare trimite scrisori la Clubul Sportiv al Armatei Steaua solicitând informații care sunt foarte clare.

Nimeni nu a înțeles adresa transmisă către comandantul clubului, în condițiile în care comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua îmi susține demersurile. În condițiile în care dl. Lumânare încearcă să eludeze legea privind starea de alertă și să nu o aplice, este normal să creeze suspiciuni în rândul maselor, al sportivilor, al cetățenilor și al cluburilor de fotbal”, a scris Talpan.

Florin Talpan susține că se pot deschide dosare penale

”Atât timp cât suntem obligați la distanțarea socială, la purtarea măștii, cât sunt interzise specatolele de teatru (și cele online) spectacole de muzică, în general spectacolele (și fotbalul este până la urmă un spectacol) pentru a păstra respectarea distanțării sociale, cum își permite domnul Lumânare să nu respecte legea? Pentru astfel de organizări de evenimente se pot deschide dosare penale tocmai pentru săvârșirea infracțiunii de zădarnicirea combaterii bolilor. Art 352 Cod penal”, mai spune juristul CSA.

Reclamă

Totodată, Talpan s-a întâlnit cu suporterii Stelei și i-a adresat o întrebare lui Lumânare prin intermediul fanilor.

”Stimatul domn Lumânare ne acuză că imaginea AMFB a fost prejudiciată prin declaratiile mele, deoarece continuând campionatul Ligii a 4-a în această perioadă, AMFB expune în mod inutil jucătorii și antrenorii la riscuri foarte mari de îmbolnăvire. Da, se creează suspiciuni ca prin continuarea campionatului Ligii a 4-a se dorește încasarea unor sume mari de bani.

Poate ar fi corect din partea d-lui Lumânare să ne precizeze public care sunt taxele solicitate pentru participarea în play-off, precum și sumele încasate din vânzarea drepturilor de televizare în ultimii ani. Eu nu am cunoștiință de încasarea vreunei sume de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Suporterii mi-au solicitat să vă întreb despre aceste sume și ar trebui să răspundeți”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Talpan a răbufnit într-un scandal
  • Juristul s-a întâlnit cu suporterii
  • Cum se apără angajatul CSA Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și