Închide meniul

FCSB, prima lovitură pe piața transferurilor. Pe cine poate aduce Gigi Becali. ”Merită tot sprijinul nostru”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2020, 15:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

FCSB, prima lovitură pe piața transferurilor. Pe cine poate aduce Gigi Becali. ”Merită tot sprijinul nostru”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

FCSB, prima lovitură pe piața transferurilor. Pe cine poate aduce Gigi Becali. ”Merită tot sprijinul nostru”

Becali a precizat că pe lista sa se află Cosmin Frăsinescu, fotbalistul celor de la Poli Iași. Becali a fost nemulțumit de Andrei Miron în duelul cu Astra, iar Bogdan Planic nu mai intră în vederile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl poate transfera pe Cosmin Frăsinescu

Ciprian Paraschiv, președintele de la Poli Iași, susține că Frăsinescu poate pleca dacă are o ofertă bună.

"Eu cred că Frăsi (n.r Cosmin Frăsinescu) este cel mai bun fundaș central din Liga 1. Nu știu cât de serioasă este intenția domnului Becali, cert este că Frăsi merită tot sprijinul nostru pentru a merge la mai bine, dacă va fi cazul.

Eu mi-l doresc să mai joace la Iași încă doi-trei ani, este căpitanul din teren și din afara terenului cu care Poli se mândrește. Este un profesionist 100%, o pot confirma după modul în care îl văd că se pregătește la antrenamente”, a declarat Paraschiv, pentru Digi Sport.

Frăsinescu are 35 de ani și este unul dintre cei mai experimentați fundași din Liga 1, având 400 de meciuri jucate în prima divizie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și