Închide meniul

Fanii dinamoviști au strâns bani și pentru salariile jucătorilor. Anunțul făcut de PCH

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2020, 11:55

Fanii dinamoviști au strâns bani și pentru salariile jucătorilor. Anunțul făcut de PCH

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii dinamoviști au strâns bani și pentru salariile jucătorilor

  • Fanii dinamoviști vor vira o nouă sumă de bani în conturile clubului
  • Vor fi plătite salariile jucătorilor
  • Mesaj pentru Ionuț Negoiță

După ce au strâns 180.000 de euro, sumă necesară pentru primirea licenței de Liga 1, suporterii anunță că au strâns bani și pentru salariile jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ACTA, NON VERBA!

Suntem oameni ai acțiunilor, ai faptelor. Trecem dincolo de vorbe. După plata licenței de către suporteri, prin ProgramDDB, suntem gata să oferim alți 50.000€, care s-au strâns în ultima săptămână, pentru plata salariilor jucătorilor. Suma aceasta se adaugă celorlalte două tranșe deja transferate către club, 200.000€ și 150.000€. Membrii DDB vor primi prin email invitația de a vota această propunere.

Reclamă

Nu putem lăsa echipa la greu”, se arată în mesajul fanilor pe rețelele de socializare.

Fanii vor să preia clubul de la Negoiță

Ionuț Negoiță a anunțat că vinde clubul pe un leu, iar fanii din programul DDB anunță că sunt dispuși să preia clubul.

Reclamă

"Banii cu care ajutăm clubul NU SE PIERD și nu sunt puși într-un sac fără fund. Măsurile pe care le luăm pentru a ne asigura de acest lucru sunt acestea:

1. Banii ajung în club sub formă de împrumut.

2. Contractele pe care le încheiem sunt pregătite de experții pe probleme juridice din boardul DDB. Suntem asistați de o casă de avocatură, ”Țucă, Zbârcea & Asociații”, care este lider în domeniu în România.

Reclamă 4 / 0/3

3. Persoanele desemnate de către boardul DDB asistă la efectuarea plăților și intră în posesia copiilor de pe ordinele de plată. Astfel ne asigurăm că banii ajung la jucători.

4. La data scadentă, dacă sumele nu se întorc în ProgramDDB, acestea se transformă în acțiuni.

În felul acesta membrii DDB pot ajunge să dețină 20% din Clubul Dinamo. Măsurile sunt gândite în așa fel încât un potențial investitor SERIOS să poată prelua clubul fără a fi împiedicat de intervenția noastră.

FOARTE IMPORTANT! CITIȚI CU ATENȚIE!

Dorim ca investitorii interesați de preluarea pachetului majoritar să se prezinte în mod deschis și transparent și să prezinte garanții solide că pot ține un club ca Dinamo. În România au fost prea multe experiențe nefericite cu anonimi care au preluat destinele unor cluburi pe baza unor PROMISIUNI și apoi au dispărut în ceață.

Tocmai de aceea trebuie să fim pregătiți, noi, suporterii, să preluăm clubul, în cazul în care nu va exista alternativa unui investitor SERIOS. Până la urmă suntem singurii care am trecut dincolo de vorbe și promisiuni, LA FAPTE.

Suntem 5.600 de membri DDB. În momentul în care vom ajunge la 10.000 de membri în ProgramDDB, vom fi gata să ne asumăm preluarea clubului, adică pachetul majoritar de acțiuni. Dacă nu vreți să riscăm cu ochii închiși destinul lui Dinamo, TREBUIE SĂ VENIȚI ALĂTURI DE NOI ÎN www.programddb.ro

Reclamă

În seara aceasta fiți cu ochii pe Pagina PCH pentru a vedea clipul video despre lupta noastră pentru salvarea lui Dinamo! Chemarea adresată tuturor câinilor pentru a ridica echipa și pentru a o duce acolo unde îi este locul.

Avem nevoie de reacțiile voastre la aceste apeluri! Distribuiți, comentați, adăugați screenshot cu înscrierea voastră în ProgramDDB!", se mai arată în comunicat. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile