Închide meniul

Explicațiile Politehnicii Iași, club care a venit cu ideea înghețării play-out-ului

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 15:26

Explicațiile Politehnicii Iași, club care a venit cu ideea înghețării play-out-ului

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Echipa lui Mircea Rednic se află la un singur punct deasupra locurilor retrogradabile

  • Echipele din play-out nu își mai doresc să joace
  • Politehnica Iași este clubul care a înaintat cererea către LPF
  • Ciprian Paraschiv și-a explicat motivele pentru care a făcut acest demers

Oficialul echipei din Copou s-a apărat după atacul venit din partea lui Justin Ștefan. Paraschiv susține că toate echipele vor avea dificultăți majore în tentativa de a respecta măsurile de precauție. Acesta se teme în primul rând pentru sănătatea fotbaliștilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu nu am bază de cantonament la stadion, jucătorii stau la hotel, în centrul orașului. Lucrurile sunt foarte greu de respectat, în situația asta. Suntem în stare de alertă și vreau să am conștiința curată. Doamne ferește, un jucător se poate îmbolnăvi, iar dacă ajunge într-un stadiu mai avansat, eu nu cred că va mai putea juca fotbal. 

Eu am tras un semnal de alarmă. Dacă Liga se va duce cu o propunere în Comitetul Executiv al FRF, foarte bine", a declarat Ciprian Paraschiv la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport. 

Reclamă

Ciprian Paraschiv: "Sumele mari se duc în play-off" 

Ciprian Paraschiv susține că demersul său n-a venit de teamă că Iașiul ar putea retrograda și a făcut dezvăluiri și despre sumele pe care echipele din play-out le-au încasat în avans din drepturile TV. 

"Eu nu cred că echipa Iașiului este în această postură (n.r de a retrograda). Avem un grup bun, un antrenor bun. Până să ajungem la bani, haideți să vorbim de sănătatea jucătorilor. 

Reclamă

Eu nu știu cum arată contractul de drepturi TV, nu e treaba mea, Liga știe cum l-a negociat. Probabil că am primit bani, dar suma este foarte mică. Sumele mari se duc în play-off", a spus Paraschiv pentru sursa citată.  

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: "Nu funcţionează optim"!
Liga 1 • 16 mart., 15:41
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: „Nu funcţionează optim”! Ce a spus despre varianta Dani Coman preşedintele Ligii!
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF
Liga 1 • 27 feb., 8:21
„O crasă lipsă de respect!” FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF: „Nu e normal! Am zis NU”
Observatorul Ion Craiu, suspendat de LPF
Liga 1 • 26 feb., 13:39
Observatorul Ion Craiu, suspendat de LPF! E suspect într-un dosar privind eliberarea de fişe medicale auto