Închide meniul

EXCLUSIV | Un fost jucător de la Monaco a vorbit despre transferul lui Man: "E un campionat dificil, dar se va adapta"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 21 iulie 2020, 5:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

EXCLUSIV | Un fost jucător de la Monaco a vorbit despre transferul lui Man: "E un campionat dificil, dar se va adapta"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man are 21 de ani

Fostul internaţional a evoluat pentru Monaco şi consideră că Man s-ar adapta la fotbalul din Ligue 1, chiar dacă este un campionat extrem de dificil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"M-aş bucura ca Man să ajungă la una dintre cele mai bune şi iubite echipe din Franţa. Ar fi un pas mare în criera lui. 

Campionatul Franţei este foarte, foarte dificil, dar, la cum îl văd eu, cred că se va adapta acolo", a declarat Daniel Niculae pentru AntenaSport.

Dennis Man, dorit de AS Monaco

Milioanele pentru Dennis Man vin din oraşul milionarilor, Monte Carlo! Echipa cu 8 titluri în Franţa, Monaco e ultima echipă care a pus ochii pe cel mai scump român.

Monegascii tocmai si-au schimbat antrenorul şi îşi doresc să revină în top. Dennis Man e aproape să devină rivalul adevăratului Mbappe în Franţa!

Reclamă

Din informaţiile AntenaSport, Monaco este echipa interesată de Man şi poate oferi suma la care visează Becali. Formaţia din Principat este dispusă să ofere peste 10 milioane de euro, plus bonusuri.

Francezii vor să renască precum pasărea Phoenix cu noul antrenor – Niko Kovac. Croatul tocmai a semnat cu Monaco. El n-a mai antrenat nicăieri după aventura de la Bayern!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și