Închide meniul

EXCLUSIV | Răspunsul imediat al lui Duckadam după atacul lui Gigi Becali! "`Prietenii` mei de la club îl mai informează. Eu nu mă dezic de echipă". Ce a spus de suma uriaşă câştigată

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 iulie 2020, 11:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

EXCLUSIV | Răspunsul imediat al lui Duckadam după atacul lui Gigi Becali! "`Prietenii` mei de la club îl mai informează. Eu nu mă dezic de echipă". Ce a spus de suma uriaşă câştigată

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam, răspuns pentru Gigi Becali

"Vreau să îl informez pe domnul Becali că la mine în familie nu se acceptă minciuna şi că subalternii dânsului l-au informat greşit. Am făcut acele deplasări pentru că am reprezentat clubul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam: "Cei din jurul dânsului îl mai informează, "prietenii mei" de lângă dânsul"

Eu cred că banii i-am meritat cu vârf şi îndesat, chiar dacă unii din colaboratorii dânsului nu au fost de acord. Vreau să îi informez pe colaboratorii care i-au dat acea listă că eu din 2003 sunt rezident american cu acte în regulă. Nu am venit la FCSB ca să fac deplasări. Le-am făcut pe la echipa naţională.

Le doresc baftă în continuare. Cei din jurul dânsului îl mai informează, "prietenii mei" de lângă dânsul. Eu nu ma dezic de echipă. A fost o perioadă bună din viaţa mea, un episod din viaţa mea. Nu mă dezic de nimic", a spus Duckadam, în exclusivitate pentru AntenaSport.  

Gigi Becali l-a atacat pe Duckadam după plecarea de la FCSB, club la care a lucrat în ultimii 10 ani.

"Nu fac niciun fel de acuză la adresa lui, doar spun adevărul. A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună, deci în 10 ani a câștigat de la mine 300.000 de euro de la mine nevenind cam niciodată, nu prea a venit, adică a venit de câteva ori.

Reclamă

Eu i-am spus: te rog, du-te să te ocupi de portari, ai mână liberă. Dar nu s-a dus. Eu spun adevărul. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. El a spus că nu a fost niciodată invitat la deplasările din străinătate. El a fost la 26 de deplasări, dar nu a vrut el să meargă. Vi le dau pe o foaie", a spus Becali. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și