Închide meniul

EXCLUSIV | Planul pentru sezonul următor! LPF propune sancțiuni drastice pentru cluburi! Anunțul făcut de Justin Ștefan 

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 25 iulie 2020, 14:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

EXCLUSIV | Planul pentru sezonul următor! LPF propune sancțiuni drastice pentru cluburi! Anunțul făcut de Justin Ștefan 

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Justin Ştefan este secretarul general de la LPF

Secretarul general de la LPF anunţă măsuri drastice pentru cluburile care vor avea mai multe cazuri de COVID-19. Conform lui Justin Ştefan, acestea ar putea pierde meciurile cu 3-0 la masa verde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Ştefan: "Toată lumea ar trebui să fie de acord"

"Din acest sezon, am tras învățămintele necesare pentru sezonul următor. Testarea din 14 în 14 zile nu este eficientă. Avem nevoie de o testare din 7 în 7 zile. Sancțiunile nu au niciun efect. 

Există o singură sancțiune care poate fi impusă și să aibă efect. În cazul cluburilor care au mai multe cazuri: 3, 5 sau 6 cazuri, să se impună  izolarea pentru 14 zile și pierderea meciurilor cu 3-0. Consider ca acest lucru îi va responsabiliza mai mult. 

Obiectivul, în sezonul următor, este acela de a termina competiția pe teren, de a încasa banii din drepturile TV, de a nu mai exista cazuri de Covid-19, focare, cum am avut în acest sezon, și cred că toată lumea ar trebui să fie de acord. 

Sancțiunea pe care o propun cred că-i va responsabiliza mult mai mult pe conducătorii cluburilor", a declarat Justin Ștefan pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și