Închide meniul

EXCLUSIV Marius Șumudică îi plânge de milă prietenului Becali. ”Dacă FCSB dispare, o luăm rău în jos”

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 19:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

EXCLUSIV Marius Șumudică îi plânge de milă prietenului Becali. ”Dacă FCSB dispare, o luăm rău în jos”

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Marius Șumudică îi plânge de milă prietenului Becali. ”Dacă FCSB dispare, o luăm rău în jos”

  • Șumudică, de partea lui Gigi Becali
  • FCSB a ieșit din lupta pentru titlu
  • Pe cine vede Șumudică favorită în bătălia pentru primul loc în Liga 1

Șumudică crede că dacă FCSB va dispărea, atunci fotbalul românesc va avea de suferit. El are încredere în Becali și în investițiile pe care la face. De asemenea, Șumudică a vorbit și de lupta pentru titlu, unde crede că va fi 50-50 între CFR Cluj și Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică este alături de Gigi Becali

”Dacă la început spuneam că CFR e favorită, datorită experienţei, maturităţii, diciplinei şi ceea ce înseamnă Dan Petrescu, în momentul de faţă sunt 50-50%. Îmi pare rău pentru FCSB, nu mă aşteptam sincer. Şi eu m-am bătut cu ei la campionat, am dus acea luptă, am luat titlul într-un final. Îmi pare rău de ei fiindcă dădeau culoare, toată lumea se bătea cu FCSB, de data asta uite că am rămas numai cu CFR şi Craiova. 

E păcat pentru că este un om care investeşte bani, bagă bani în transferuri. E clar că dacă va dispărea şi FCSB din prim planul fotbalului românesc o luăm rău în jos fiindcă Gigi era un om potent care îşi permitea oricând să cumpere jucători în România şi să rămână banii în circuitul fotbalului românesc”, a spus Șumudică, pentru AntenaSport.

Reclamă

Marius Şumudică: Pentru mine, Alibec este numărul unu ca atacant

”Alibec este un jucător care se naşte rar, are calitate mare de tot. Dacă l-ai câştigat ceea ce poate să-ţi dea înapoi este înzecit în fotbal. Trebuie să fii atât de dibaci cât să-l câştigi sufleteşte. Pentru mine Alibec este numărul 1 ca şi atacant, ceva etraordinar.

L-am avut, ştiu ce poate. Îmi doresc din tot sufletul să plece. Eu am tot încercat, dar nu dispun de bugetul necesar pentru a-l transfera. Mi-aş dori mâine să lucrez cu Alibec, dar din păcate nu ne permitem să lucrăm cu Alibec", a spus Şumudică, pentru AntenaSport.

Reclamă

Denis Alibec a revenit în atenţia celor de la Legia Varşovia, iar anunţul a fost făcut de polonezii de la Sport, după ce atacantul de 29 de ani a umilit-o de unul singur pe FCSB.

Echipa care l-a dorit pe Alibec şi la începutul anului e hotărâtă să plătească un milion de euro pentru vârful Astrei, la care se adaugă şi alte bonusuri de performanţă.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 14 apr., 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”