Închide meniul

EXCLUSIV | Helmuth Duckadam trage un semnal de alarmă: ”Și dacă ar juca FCSB și altcineva, tot ar fi o problemă”

Antena Sport Publicat: 22 mai 2020, 15:02

EXCLUSIV | Helmuth Duckadam trage un semnal de alarmă: ”Și dacă ar juca FCSB și altcineva, tot ar fi o problemă”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

EXCLUSIV | Helmuth Duckadam trage un semnal de alarmă: ”Și dacă ar juca FCSB și altcineva, tot ar fi o problemă”

  • Duckadam transmite un avertisment
  • Ce spune fostul portar al Stelei
  • Duckadam așteaptă revenirea Ligii 1

Duckadam susține că stadionul va trebui ”administrat cu pricepere”, altfel nu face față cererilor mari. El spune că dacă ar evolua FCSB sau altă formație, tot ar fi o problemă cu banii de întreținere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmuth Duckadam: ”Dacă ar juca FCSB, tot ar fi o problemă”

”Eu spun asta de doi ani de zile. Un stadion de o asemenea mărime trebuie administrat cu pricepere, pentru că altfel nu poți să faci față. Stadionul ăla (n.r Arena din Ghencea) va fi foarte greu de întreținut.

Național Arena cheltuie în jur de 5.000 de euro și în fiecare an acolo joacă și FCSB, și Dinamo, echipa națională, se mai fac și concerte și cu greu reușește să acopere cheltuielile.

Reclamă

Eu nu văd cum ar putea să-și acopere stadionul Ghencea cheltuielile. Și dacă ar juca FCSB și altcineva, și atunci ar fi o problemă cu banii de întreținere. Va fi greu. Este problema celor care administrează”, a spus Duckadam în exclusivitate pentru AntenaSport.

Helmuth Duckadam, despre revenirea fotbalului din Liga 1

Helmuth Duckadam așteaptă încheierea pandemiei și reluarea Ligii 1 în luna iunie.

Reclamă

”Sper că totul va fi bine până atunci (n.r 13 iunie, când începe Liga 1), pentru că, cum am mai spus, va trebui să trăim cu această pandemie. Cu acest virus, cu altul, viața merge înainte, n-avem cum să oprim viața în loc. Nici sportul, nici afacerile, nimic.

E bine că s-a stabilit măcar în principiu o dată când reîncepe campionatul, pentru că așa e normal, să se joace pe teren”, a mai declarat Duckadam, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului