Închide meniul

EXCLUSIV Gigi Becali şi jucătorii de la FCSB, făcuţi praf! "Dacă eram conducător, îi spulberam. Gigi a greşit enorm"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 19:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

EXCLUSIV Gigi Becali şi jucătorii de la FCSB, făcuţi praf! "Dacă eram conducător, îi spulberam. Gigi a greşit enorm"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, criticat

Mai mulţi fotbalişti ar fi fost deranjaţi de faptul că eroul de la Sevilla îi critica în public, în cadrul emisiunilor unde era invitat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: Becali a greşit enorm

"Îi spulberam pe jucători. Dacă eu eram conducător şi dacă un jucător ridica nasul sau glasul la Duckadam, îl spulberam. Cine calcă pe urmele lui Duckadam de la Steaua? 

Era vârful marketingului lui Becali şi şi-a frânt şi aripile astea. Dacă nu l-a învăţat nimeni, înseamnă că el a greşit enorm. 

Să facă de aşa natură să îl aducă înapoi, atunci e băiat deştept. Să îl aducă înapoi, că nu sărăceşte dacă îi dă cinci mii de euro pe lună", a spus Dragomir, la AntenaSport. 

Scandal Reghecampf – Duckadam

După ce şi-a dat demisia de la FCSB, mai mulţi antrenori, printre care Vintilă, Reghecampf şi Rădoi, l-au acuzat pe acesta că nu s-a implicat mai mult în zona antrenamentelor cu portarii. 

Reclamă

Între Reghecampf şi Duckadam a avut loc un schimb de replici dure, de la distanţă, iar Gigi Becali a simţit nevoia să intervină.

"Mie nu-mi place să facem circ în presă cu Helmut Duckadam. Dar din păcate Helmut a ales să vorbească de unul și de altul de când a plecat de la noi. Așa cum spune dânsul, Reghe mi-a adus două campionate. Reghe niciodată nu a fost turnătorul meu. Reghe și-a apărat jucătorii până în pânzele albe. Dar, vă rog frumos să-l sunați pe domnul Argăseală și vreau să vă confirme că Helmut a fost în cel puțin 16 deplasări cu echipa noastră.

Domnul Helmut a văzut 16 țări ca angajat al meu la Steaua. Eu nu vreau să-l jignesc pe domnul Helmut cu nimic, dar e urât să dea în foștii mei angajați. Este adevărat că poate eu ca patron i-am reproșat una sau alta, dar niciodată Reghe n-a venit la mine să-l toarne cu ceva. Dacă eu aflam de la unul sau de la altul ce spune Helmut, este problema mea, dar nu de la Reghe”, a declarat Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam se afla în conducerea clubului FCSB din 2010, înainte să îşi dea demisia. 

Recomandări
  • Gigi Becali, criticat de un prieten vechi din fotbal
  • Totul a pornit de la o decizie luată de Becali
  • Jucătorii sunt consideraţi şi ei vinovaţi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și