Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali, lăsat cu ochii în soare de declaraţiile noului său "prieten"! "Nu cred în sumele astea"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 iulie 2020, 15:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

EXCLUSIV | Gigi Becali, lăsat cu ochii în soare de declaraţiile noului său "prieten"! "Nu cred în sumele astea"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, contrat de Edi Iordănescu

"Nu cred în sumele astea. Cred în cu totul alte sume, mai mici şi nu că jucătorii nu ar avea potenţial, chiar şi valoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E greu să dai jucători pe zece milioane când ai ani de zile de când n-ai câştigat trofee, când nu mai eşti prin Europa", a spus Edi Iordănescu, la AntenaSport. 

Gigi Becali are ofertă de 15 milioane de euro pentru Dennis Man

Gigi Becali susţine că Dennis Man va pleca de la FCSB pe suma record pentru Liga 1 de 15 milioane de euro. El va ajunge "în cel mai puternic campionat".

"Sub 15 milioane nu va pleca, nu las nici măcar cinci bani, plus procent. Ai înţeles? Aşa cum nu mă pricep eu la fotbal, nu ştiu să fac nici management", a spus Becali.

Dennis Man a ajuns la FCSB în 2016, de la UTA, fiind cumpărat de Gigi Becali pentru 500.000 de euro. Tânărul internaţional mai are contract cu roş-albaştrii până în 2022.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și