Închide meniul

EXCLUSIV | Gata vacanţa! Trioul care conduce FCSB a sunat adunarea. Gigi Becali, mesaj clar pentru jucători. Planul lui Thomas Neubert

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 august 2020, 5:57 / Actualizat: 7 decembrie 2022, 17:14

EXCLUSIV | Gata vacanţa! Trioul care conduce FCSB a sunat adunarea. Gigi Becali, mesaj clar pentru jucători. Planul lui Thomas Neubert

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la FCSB se bucură după un gol

Gata vacanţa! Jucătorii de la FCSB au avut parte de cea mai scurtă vacanţă de până acum. Aceştia s-au bucurat doar de câteva zile libere din cauza faptului că sezonul trecut a fost prelungit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trioul care conduce FCSB, Neubert, Pintilii şi Petrea, a sunat adunarea. FCSB este prima echipă care s-a reunit şi a început pergătirea pentru noul sezon. Thomas Neubert a decis să-i cheme pe jucători mai devreme pentru a-şi putea pune în practică metodele de antrenament.

Gigi Becali, mesaj clar pentru jucătorii FCSB

La FCSB îşi vor face apariţia şi noile achiziţii: Briceag, Buş şi Buziuc, dar şi jucătorii care au fost împrumutaţi în sezonul trecut.

Cine crede că nu poate să lucreze cu Neubert să ridice mâna de acum, iar cine vrea să se apuce de serios de treabă, atunci va avea toată susținerea mea„, a fost mesajul lui Becali pentru jucătorii echipei sale.

Neubert vrea titlul cu FCSB

Următorul sezon competiţional va începe în weekend-ul 21-23 august, iar FCSB va debuta în cupele europene pe 27 august, în primul tur din Europa League.

Reclamă

FCSB a încheiat play-off-ul în sezonul precedent pe locul 5, iar Becali nu mai acceptă aşa ceva. Finanţatorul echipei vrea neapărat titlu. Cu acest gând a venit şi Neubert la FCSB.

Nu mă duc la FCSB să ies pe locul 2 sau 3. Mă duc la FCSB ca să câştig titlul. Nu mă duc la FCSB că să văd dacă mă calific în Europa. 

Merg la FCSB ca să joc în Europa în sezonul viitor. Asta vreau să fac şi o să lucrez cât de mult pot„, a spus Neubert pentru AntenaSport, în momentul în care a semnat cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și