Închide meniul

EXCLUSIV | Dragomir, reacţie fabuloasă după finalul nebun de sezon din Liga 1: "A avut sânge în instalaţie să facă ce a făcut"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 august 2020, 5:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

EXCLUSIV | Dragomir, reacţie fabuloasă după finalul nebun de sezon din Liga 1: "A avut sânge în instalaţie să facă ce a făcut"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dumitru Dragomir, mulţumit de tactica aleasă de FRF

Cele două formaţii au aflat de la Federaţie, cu câteva ore înaintea meciului, că nu au voie să facă egal. În cazul unei remize, se intra în prelungiri şi chiar se putea ajunge la penalty-uri pentru a se decide campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Au făcut bine. Felicit Federaţia Română de Fotbal că a avut sânge în instalaţie să facă ce a făcut. CFR-ul merita să fie campioană. Şi ea, şi Craiova meritau să ia titlul împreună", a spus Dumitru Dragomir pentru AntenaSport. 

Motivul pentru care FRF a luat această decizie

"Comitetul Executiv al FRF a decis luni, 3 august, cum va fi decisă lupta la vârful clasamentului în Liga 1.

Întrucât 3 august este data-limită impusă de UEFA pentru anunțarea reprezentantelor fiecărei țări în cupele europene, membrii Comitetului Executiv au decis în unanimitate ca reprezentanta României în Liga Campionilor să fie stabilită în urma unui meci decisiv.

Astfel, partida dintre primele două clasate în play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova – CFR Cluj, programată în această seară, începând cu ora 20:30, va avea o câștigătoare. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Reclamă

Învingătoarea va primi 3 puncte în clasament și va reprezenta România în ediția 2020-2021 a Ligii Campionilor", a anunţat FRF într-un comunicat de presă.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și