Închide meniul

EXCLUSIV | Dan Petrescu îl păstrează pe George Ţucudean! "Atmosfera este bună"

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 9:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

EXCLUSIV | Dan Petrescu îl păstrează pe George Ţucudean! "Atmosfera este bună"

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

George Ţucudean va continua la CFR Cluj

  • George Ţucudean îşi va prelungi contractul cu CFR Cluj
  • Atacantul s-a aflat pe lista Universităţii Craiova
  • CFR Cluj îşi continuă antrenamentele

Chiar dacă cei doi au avut unele mici conflicte în trecut, iar Universitatea Craiova s-a interesat de transferul lui Ţucudean, atacantul va rămâne la CFR. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ţucudean este jucătorul nostru, jucător pe care ni-l dorim foarte mult în continuare. Este un jucător la final de contract, dar suntem convinşi că va continua alături de noi pentru că Dan Petrescu îşi doreşte foarte mult să continue cu acelaşi lot şi anul viitor. 

Cu siguranţă şi Dan va continua, atmosfera este bună şi sperăm să ne bucurăm de fotbal în viitorul apropiat", a spus Bogdan Mara, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Reclamă

Dan Petrescu aşteaptă revenirea la normal

Campionii de la CFR Cluj şi-au început antrenamentele, dar momentan acestea se fac pe grupuri. Metoda nu este deloc pe placul lui Dan Petrescu, iar antrenorul aşteaptă relaxarea regulilor, care s-ar putea aplica de la începutul săptămânii viitoare.

"E bine că am început activitatea, asta era ce ne doream foarte mult. Nu putem să facem foarte multe lucruri pe grupuri, dar ne supunem regulilor. Sperăm ca în curând să ne antrenăm normal şi să jucăm fotbal în adevăratul sens al cuvântului", a mai spus Mara pentru AntenaSport. 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat