Închide meniul

Edi Iordănescu ar putea rămâne la Mediaș. Condițiile puse de antrenor. ”Nu vreau să mă mai chinui!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 18:22

Edi Iordănescu ar putea rămâne la Mediaș. Condițiile puse de antrenor. ”Nu vreau să mă mai chinui!”

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via hepta

Edi Iordănescu ar putea rămâne la Mediaș. Condițiile puse de antrenor. ”Nu vreau să mă mai chinui!”

Iordănescu mai are contract până pe 30 iunie și nu ar fi dipus să prelungească doar pe lună, ci pe un an. Este una din condițiile pe care le pune tehnicianul de la Mediaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: ”Am nevoie de altă motivație”

"Aş mai avea de jucat 2-3 meciuri. Eu nu doresc să prelungesc încă o lună contractul! Ori ne strângem mâna, ori vorbim de prelungirea contractului pentru încă un sezon. Nu vreau să prelungesc doar pentru o lună pentru că în luna respectivă trebuie să îmi aşez şi eu treburile. 

Clubul trebuie să-şi facă calculele, să vadă pe ce buget se bazează. Nu mai vreau să mă chinui să intrăm în playoff, aş vrea o cupă europeană, am nevoie de altă motivaţie”, a declarat Iordănescu, pentru Digi Sport.

Edi Iordănescu promite să nu negocieze cu alte cluburi

Iordănescu mai susține că șefii lui Gaz Metan sunt singurii care îi vor decide viitorul. El nu va negocia cu alte echipe până nu își rezolvă problemele contractuale.

"Ce s-a întâmplat la CFR este pentru mine o cicatrice care nu s-a închis, a fost prima dată când pe mine cineva m-a îndepărtat, până atunci eu eram cel care pleca.

Reclamă

Am spus atunci că nu pot sa mai plec de la Mediaş, să las o treabă neterminată. Mi-am dorit să rămân in istoria clubului cu performanţa de a ajunge în playoff. Nu vreau să fiu duplicitar, dacă se poate mai mult, rămân, dacă nu, mai rău ne facem.  Le-am promis că nu voi avea nicio discuţie cu altcineva până nu îşi fac şi ei calculele, dar trebuie să fie o limită”, a mai spus Iordănescu, pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și