Închide meniul

E aproape GATA! Detaliul dezvăluit despre negocierile dintre Dinamo şi spanioli. "A fost înregistrată la Ligă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 5:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

E aproape GATA! Detaliul dezvăluit despre negocierile dintre Dinamo şi spanioli. "A fost înregistrată la Ligă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ionuț Negoiță vinde Dinamo

"În ceea ce privește cesiunea încheiată cu acei spanioli, cred că este o firmă din Spania, ea a fost înregistrată la Ligă în zilele trecute. Azi am purtat o discuție telefonică cu domnul Bălănescu și i-am spus: <<Băi, băieți, v-ați liniștit puțin>>.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Ştefan: E clar că au avansat cu negocierile dintre Dinamo şi spanioli

E clar că au avansat cu negocierile, dar vorbim despre o cesiune de creanță. Ea nu reprezintă un transfer de bunuri. După mi-a spus că banii n-au intrat în conturile clubului, asta la prânz. Nu știu ce s-a întâmplat ulterior.

Este e o cerere de cesiune pentru o firmă din Spania, din prima tranșă a drepturilor TV din sezonul viitor. Nu este un risc pe care și-l asumă Ligă. Dacă Dinamo va rămâne în Liga 1, cesiunea va fi onorată, din drepturile de televizare.

Dacă Dinamo retrogradează, e clar că nu mai putem onora cesiunea respectivă, pentru că nu vor mai avea drepturi de încasat. Doamne ajută să se termine această telenovelă și clubul să ajungă la o stabilitate", a spus Justin Ștefan, la Digi Sport. 

Astfel, devine clar că ibericii au trimis suma de 500.000 de euro, dar şi că aceştia sunt pregătiţi să garanteze cu alte 9 milioane de euro, pentru avansarea negocierilor.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și