Închide meniul

Dumitru Dragomir a răbufnit: "Explodează hormonii în ei și în nevestele de acasă. Recomandările au venit de la nişte moşi"

Antena Sport Publicat: 31 mai 2020, 8:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Dumitru Dragomir a răbufnit: "Explodează hormonii în ei și în nevestele de acasă. Recomandările au venit de la nişte moşi"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Dumitru Dragomir a criticat unele măsuri ale autorităţilor

  • Dumitru Dragomir nu era de acord ca jucătorii să rămână în cantonament
  • Şeful Ligii, atac dur la autorităţi
  • Autorităţile au relaxat măsurile şi pentru jucători

Iniţial, jucătorii ar fi trebuit să rămână în cantonament şi în perioada campionatului. Mitică spune că nu ar fi acceptat din start această variantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este normal să le dai drumul acasă fotbaliștilor după 7 zile, la neveste, sunt tineri toți. Explodează hormonii în ei și în nevestele de acasă. Toate recomandările astea în pandemie au venit de la niște moși care nu au făcut în viață lor sport și au ajuns pe funcții mari la Guvern. Niște gloabe care habar nu au de sport.

De aici toată nenorocirea. Nu e unul să pună frână. Ne batem joc de toată națiunea. Cea mai nenorocită idee este cu antrenamentul cu 3 pe tot terenul. Suntem nebuni. Nici la atletism nu e așa. Și acolo sunt 7, 8 sau 10 sportivi, că nu îți vine să alergi singur, te plictisești”, a spus Dumitru Dragomir, la Radio Sport 1.

Reclamă

Normele care trebuie respectate de sportivi

Autorităţile au decis, până la urmă, ca jucătorii să poate pleca din cantonament. Toate normele care trebuie respectate la reluarea evenimentelor sportive au fost publicate în Monitorul Oficial, iar acestea arată că participanţilor la competiţii trebuie să li se ia temperatura, prezenţa spectatorilor este interzisă, iar toţi participanţii vor fi supuşi unui triaj epidemiologic.

Astfel, fiecare sportiv va trebui să aibă asigurate o sticlă potabilă şi un set individual de protecţie, compus din măşti medicale, batiste de unică folosiţă, şerveţele pentru igiena mâinilor impregnate cu alcool, gel dezinfectant, pahar de unică folosinţă.

Reclamă

În ceea ce priveşte transportul la locul evenimentului, acesta se va face cu autobuze/microbuze proprii sau rezervate în acest sens sau cu maşina personală.

Se vor evita schimburile de echipament sportiv, strângerile de mână sau îmbrăţişările la finalul evenimentului, scier news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile