Închide meniul

Dinamoviştii au câştigat un prim "război". LPF a schimbat data meciului cu Sepsi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2020, 13:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Dinamoviştii au câştigat un prim "război". LPF a schimbat data meciului cu Sepsi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Dinamo-Sepsi s-a amânat

Astfel, partida care era programată sâmbătă, de la 17:00, se va disputa la 24 de ore mai târziu. Atunci va reuşi să debuteze oficial Adrian Mihalcea pe banca alb-roşiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo-Sepsi a fost amânat cu o zi

Dinamo nu a putut evolua în primele două etape de la reluarea Ligii 1. Magazionerul echipei a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar fotbaliştii au fost băgaţi în izolare. În această dimineaţă, la ora 5:30, dinamoviştii au aflat că nu mai există niciun caz de infectare. Se pot antrena din nou, dar au puţin timp la dispoziţie pentru a pregăti duelul cu Sepsi. 

Dinamo a ajuns pe loc de baraj după disputarea celorlalte meciuri din play-out. Are 17 puncte, cu trei mai multe decât ultima clasată, Academica Clinceni (dar şi o restanţă de jucat).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și